Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ονομαστικές γιορτές και ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ήρθε η ώρα για το δεύτερο μέρος,για το "θάψιμο" των ελλήνων γονιών και για τις μαλακίες που κάνουν με τη συμπεριφορά τους και την κωλονοματοδοσίας που κάνουν στα παιδιά της.


Έρχεται Δεκέμβρης.....η ονομαστικές γιορτές πάνε και έρχονται,γλυκά από δω και από κει,χρόνια πολλά,από τον κάθε ξεχασμένο που σε θυμάται μια φορά το χρόνο,στη γιορτή σου....και όχι στα γενέθλια σου,φυσικά,γιατί οι Έλληνες έχουν αυτή τη μαλακία με τη γιορτή,κτλ...


 STOOOOOOOOOOOOP!!!!!!


Τι γίνετε εδώ;;;

Οι γιορτές κατ'αρχήν δεν ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ

Έχει καθαρά εκκλησιαστικό χαρακτήρα,όπου η εκκλησία τιμά την μνήμη του τάδε αγίου εκείνη τη μέρα.....δε γιορτάζει ο απλός κόσμος,που απλά τυχαίνει να έχει το ίδιο όνομα με τον άγιο,γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικά πρόσωπα με τον συγκέκριμενο άγιο....δεν είναι κλώνοι του.


Εδώ πάλι....ποιοι κάνανε τη ζημιά; Οι γονείς φυσικά......


Μαθαίνουν στο παιδάκι από μικρό,να "γιορτάζει" τη μέρα της γιορτής του,βάζοντας το να πηγαίνει γλυκά στο σχολείο,και άμα κάποιο άλλο παιδί δε φέρει γλυκά,να πει ότι έχει τσιφούτηδες γονείς,ακοινώνητους,κτλ.




ΛΑΘΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!


Διάλεξες που διάλεξες ρε ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ένα όνομα στο παιδάκι σου,χωρίς να το θέλει,πρέπει να το υποχρεώσεις και να το γιορτάζει ρε μπινέ;;;;  Αλλά έτσι είναι.....σε πηδάνε στη  δουλειά σου τα αφεντικά,και εκεί στέκεσαι παναγίτσα, και θες να βγάλεις τα απωθημένα σου,στο παιδάκι σου βγάζοντας το όνομα που θες εσύ,για να νιώσεις αρχηγός......ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!




Και αυτό το κακό συνεχίζεται,μέχρι να μεγαλώσουν.......άμα πάνε στη δουλειά τους,και δε φέρουν γλυκά θα τους στραβοκοιτάξουν,θα τους πούνε τσιγγούνηδες,μπίχλες,μαμούχαλους,μούμιες,ακοινώνητους,μαλάκες,ηλίθιους,και ότι άλλο κοσμιτικό επίθετο γουστάρετε.


Επίσης έχει καθιερωθεί και η άλλη μαλακία με τον πολυούχο της περιοχής να γίνεται πανηγύρι....και να έχουμε αργία....ΕΡΓΑΣΙΜΗ μέρα είναι βρε ζώα....κανονικά και με το νόμο....αλλά που θα πάει θα τις καταργήσουν,και δε θα βγάλετε άχνα!



Οπότε.....την ημέρα της "γιορτής" σας,που δεν ύπαρχει στη κυριολεξία....

Άμα σας πάρουν τηλέφωνο,πείτε ότι δεν γιορτάζετε
 Άμα σας κεράσουν γλυκά να αρνειθείτε το κέρασμα
Άμα έχει κάποιος φίλος σας γιορτή μη του πείτε χρόνια πολλά αν έχετε αρχίδια....αν είστε καλός φίλος δε θα σας παρεξηγήσει ;)
ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ......ΜΗΝ ΚΕΡΑΣΕΤΕ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΓΙΟΡΤΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Αυτά και ΔΙΑΔΩΣΤΕ το μπας και ξυπνήσουν κάποιοι και κόψουν αυτή τη μαλακία που υπάρχει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα.....που ίσως υπάρχουν και άλλες χώρες,αλλά σίγουρα όχι πρωτοκλασάτες ;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου