Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σκεφτείτε λίγο.....

Τον τελευταίο καιρό πολλοί γκρινιάζετε ότι σας κόβουν τους μισθούς και τέτοια....έχετε σκεφτεί όμως ότι αυτό γίνετε για δικό σας καλό;;;


1)Με το κόψιμο μισθών μαθένετε να κάνετε οικονομία.....αλλά έτσι είναι οι ελληνάρες,έχουν μάθει να ξοδεύουν και όταν τους μειώσουν τα λεφτά γκρινιάζουν.

2)Μαθαίνετε να μαγειρεύετε,και να μην σαβουριάζετε την κάθε μαλακία απ'έξω που στοιχίζει....οπότε και καλό στην υγεία  σας κάνει.

3)Αρχίζετε να ψάχνετε και εσείς δουλειά και δεν τα περιμένετε όλα από τους γονείς σας έτοιμα.

4) Κάνει και άλλο καλό στην υγεία σας. Σας βάζει πρόστιμο στο τσιγάρο,και σιγά σιγά θα καπνίζετε όλο και λιγότερο,και ίσως το κόψετε.



Συμπέρασμα.....ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να σας κάνει καλύτερους,και εσείς αντιδράτε με μαλακίες.


Μπράβο στον Πρωθυπουργό μας,και να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν αντιδράσετε. ;)









 

4 σχόλια:

  1. Αυτες τις μαλακιες οταν τις εγραφες,
    εβγαλες απο τον κωλο σου τον πρασινο δονητη?
    Στα διαλα ,αηδιασα ΜΑΛΑΚΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιό σου το δημοσίευσα,για να δείξω πόσο κεφτές είσαι,που μπαίνις ανώνυμα,και βρίζεις...βάλε ένα νικ πρώτα και ξαναέλα,σου δίνω άλλη μια ευκαιρία...αλλιώς πας στα σκουπίδια εσύ και το σχόλιο σου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dn eimai o apo panw anon apla variemai n kanw logariasmous k malakies...alla pragmatika ...tn paleueis????????TI RWTAW....kopse ta narkwtika....se katastrefoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. FOCKINGHELL,να λέμε και το νικ σου....δημοσίευσα απλά 1 από τα 3 σχόλια σου απλά για να σε ξεμπροσιάσω μωρή κατσαρίδα που κρύβεσαι....τα άλλα πήγαν στα σκουπιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή