Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Επαγγέλματα & Γκόμενες

Στο παρακάτω ποστ,θα μελετήσουμε πως να κάνετε καμάκι σε γκόμενες,που έρχονται στο χώρο εργασία σας,για να ψωνίσουν,να πιούνε κάτι,κτλ.


Ξεκινάμε:



ΤΑΞΙΤΖΗΣ:


Κατ'εμέ το πιο "γκομενικό" επάγγελμα...έχετε πολλές ευκαιρίες!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: Την ώρα της κούρσας,πιάστε κουβέντα...και μόλις τελειώσετε τη διαδρομή,και είναι να πληρώσει πείτε της "Να σας πάω μέχρι το σπίτι σας,να μην κούραζεστε; Δε θα σας χρεώσω άλλο". Έτσι θα μάθετε και την  γειτόνια που μένει,και άμα βολτάρετε εκεί,θα μπορούσατε να πέσετε τυχαία πάνω της,και τότε είναι μια καλή ευκαιρία,να ανταλάξετε τηλέφωνα...και ότι προκύψει!

ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ: Μην πείτε στην κοπέλα,"δε θα σου χρεώσω την κούρσα άμα με φιλήσεις στο στόμα" ή ακόμα χειρότερα πείτε "δε θα στη χρεώσω άμα μου πάρεις μια πίπα" γιατί είναι μέγιστη βλαχιά.




BARMAN


Άλλο ένα επάγγελμα,με πολλές γκόμενες....αλλά πιο δύσκολο από τον ταξιτζή,γιατί δεν είστε μόνοι σε ένα αμάξι,αλλά σε ένα μπαρ,και με άλλο κόσμο,και φυσικά έχετε και αφέντικο πάνω από το κεφάλι σας...και όταν λέμε μπάρμαν,εννοούμε σε μπαρ...γιατί σε κλαμπ,με τη δυνατή μουσική λίγο δύσκολο να ακούγεστε....


ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: Φυσικά η πελάτισσα,καλύτερα να είναι θαμώνας....ή τουλάχιστον να έχει έρθει 3-4 φορές (Εννοείται σε περίοδο 40-50 ημερών....όχι 1 χρόνο) ,και να είναι άνευ συνοδού...αλλιώς forget it....ε πολύ απλά πιάσε της κουβέντα τη δεύτερη-τρίτη φορά που θα έρθει,και την 4η-5η ζητήστε της τηλέφωνο....

ΤΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ: Να της την πέσετετ μόλις την δεις πρώτη φορά....άσχημο αυτό!




ΓΚΑΡΣΟΝΙ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ)

Εξαρτάται από το αφεντικό βέβαια....αν έχεις κανένα καλό αφέντικο,έχει καλώς....αλλιώς άμα είναι στριμμένος και σε πάρει πρέφα να την πέφτεις σε διάφορες..τότε την έβαψες.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ: Την πρώτη φορά που θα έρθει η πελάτισσα που σας αρέσει,κατέβαστε την τιμή του ποτού/καφέ/παγωτού ή ότι πάρει κατά 0,50-1  €...όχι να της το χαρίσετε όμως,ούτε να το κάνετε συνεχώς,κάθε φορά που έρχεται να τις κατεβάζετε την τιμή γιατί θα σας περάσετε για μαλάκα και λιγούρι. Την πρώτη φορά αρκεί,μετά την δεύτερη που θα ξανάρθει,κάντε της κανένα κοπλιμέντο...θα το εκτιμήσει...ε την τρίτη,άμα της αρέσετε κιόλας,ευκαιρία να αντάλαξετε τηλέφωνα ή κανα facebook/MSN έστω!


ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ: Να της την πέσετε χοντρά με μαλακίες του τύπου "είσαι ωραίο μανάρι" και τέτοια ή κάθε φορά που πάει να τις τα δίνετε όλα τσάμπα....θα γίνετε γελοίος.






ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ




Αυτός ο καθηγητής είναι ο κατάλληλος καθηγητής για καμάκι,γιατι πρώτα απ'ολα είναι δικιά σας η σχολή οδηγών και δεν έχετε πρόβλημα,και οι μαθήτριες σας έχουν ενηλικιωθεί, επίσης άμα ήσαστε καθηγητής σχολείου θα είχε γίνει σκάνδαλο ότι την πέφτετε σε μαθήτριες σας κτλ.




ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: ΟΚ συνήθως είστε μεγαλύτ σε ηλικία οι δάσκαλοι οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να είστε trendy &  in,και να φαίνεστε ότι είστε μέσα σε όλα. Αλλιώς δεν κάνετε δουλειά. Με την κοπέλα πιάστε κουβέντα κάθε φορά που κάνει μάθημα,και άμα δείτε ότι είναι καλή οδηγός προσπαθείστε να την πείσετε να βγείτε για καφέ,για να συζητήσετε περί οδήγησης...και ότι προκύψει.


ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ: Χαζά κοπλιμέντα,του τύπου "Άμα βγεις στο δρόμο θα γίνει τρακάρισμα κούκλα μου". Θα πάρετε το απόλυτο 0.


ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ/ΓΥΡΑΣ (ΑΦΕΝΤΙΚΟ)


Άμα δεν είστε αφεντικό,τότε αφήστε το....γιατί θα φάτε πόδι από τη δουλειά


ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: Κατ'αρχήν να μην είστε ο κλασικός τύπος του βλαχοχωριάτη που είναι η πλειοψηφία των ατόμων που έχουν τέτοια μαγαζιά. Ως αφεντικό λοιπόν εσείς κάνετε κουμάντο,οπότε,δώστε μια πιο κυριλέ είκονα στο μαγαζί σας,και όχι λαϊκούρα...άμα έχετε τηλεόραση στο μαγαζί ,τότε βάλτε την στο MAD TV,και όχι σε κάποιον αγώνα....γενικά να απαγορεύσετε τα ποδοσφαιροπαδικά στο μαγαζί σας και στους υπόλοιπους υπαλλήλους.Άμα έχετε ράδιο τότε βάλτε το στο KISS FM.Επίσης βάλτε air-condition στο μαγαζί σας,και να φοράτε καλά ρούχα,και όχι φανέλες.Αυτά όσον αφορά το χώρο....πάμε τώρα στην (sexy) πελάτισσα που θα ψωνίσει από κει. Όταν θα έρθει η (sexy) πελάτισα και θα κάτσει για φαγητό,τότε να φερθείτε σαν κύριος,να της στρώσετε τραπέζι,να τις φέρετε νερό και κατάλογο.Και μόλις φάει και είναι να πληρώσει,πείτε στο γκαρσόνι να κατεβάσει την τιμή την πρώτη φορά που θα έρθει στο ψητοπωλείο για να την "γλυκάνετε". Μετά από 3-4 φορές που θα έχει αρχίσει να έρχεται στο μαγαζί σας,έτσι και δεν έχει κόσμο πηγαίντε κοντά της,πριν έρθει το φαγήτο,και ανταλάξτε καμιά κουβέντα ρωτήστε που μένει,και μετά άμα δείτε ότι πάει καλά το πράγμα,προτείνετέ της να βγείτε.




ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ: Μην είστε ο γνωστός βλαχογυροσουβλατζής. Είπαμε κυριλέ....








DELIEVERY BOY

 Άμα σου τύχει ο κατάλληλος πελάτης....




ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: Κατ'αρχήν άμα η πελάτισσα είναι ελεύθερη sexy και προχωρημένη (και τρελιάρα)...και της αρέσετε...ίσως σας μπάσει μέσα στο σπίτι της να σας "περιποιηθεί" εσάς τον "αθώο" ντελιβερά...οπότε δε χρειάζονται αλλές εξηγήσεις. Αλλιώς....όταν ανοίξει η πόρτα και εμφανιστεί η γκόμενα για να παραδώσετε την παραγγελία και δείτε ότι είναι μόνη της...ρωτήστε την αν παίρνει για πρώτη φορά από το μαγαζί και πείτε της "Όσοι παραγγέλνουν πρώτη φορά,από το μαγαζί μας, κάνουμε έκπτωση 50%" έτσι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να ξαναπάρει από το μαγαζί.Και φυσικά στις επόμενες παραγγελίες που θα κάνει να πηγαίνετε πρώτα την δικιά της παραγγελία και μετά τις άλλες,έτσι θα αυξήσετε κι άλλο τις πιθανότητες να ξαναπάρει από σας. Ε μέτα από 6-7 φορές που θα έχει παραγγήλει από σας,ζητήστε κανά τηλέφωνο από την κοπέλα για να βγείτε,να γνωριστείτε καλύτερα. (Εννοείται ότι όλες αυτές τις φορές ποτέ δεν έχετε δει άνδρα στο σπίτι της...άμα δείτε τότε καλύτερα μη το συνεχίσετε)




ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ: Να τις πηγαίνετε κάθε φορά την παραγγελία τσάμπα,χωρίς να πληρώνει. Θα σας περάσει για βλάκα και αγαθιάρη.






ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ 


Εννοείται σε γυμναστήριο φυσικά...σε σχολείο φυσικά ξεχάστε το.



ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: Συνήθως εσείς οι γυμναστές έχετε ωραίο σώμα,και πολλές γκόμενες τα γουστάρουν κάτι τέτοια,οπότε έχετε πολλές ευκαιρίες. Άμα δείτε κάποια που σας κολλάει και της αρέσετε,και φυσικά να σας αρέσει και σας,τότε αρχίστε να πιάνετε κουβέντα την ώρα της γυμναστικής. Εεεε τόσες ώρες στο γυμναστήριο που είστε μάζι,όλο και κάποιο τηλ θα ανταλλάξετε!



ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ: Να είστε πάνω από το κεφάλι της συνεχώς και να αγνοείτε τα υπόλοιπα άτομα που γυμνάζονται....


Όσοι κάνετε ένα από αυτά τα επαγγέλματα λάβετε υπ'όψιν τις συμβουλές μου. :)

Ίσως προστεθούν και άλλα επαγγέλματα,που δεν έχω βγάλει συμπέρασμα,σε επόμενα ποστς...επίσης σε επόμενα ποστς,θα αναλύσουμε,πως να την πέσετε σε γυναίκες που ασκούν αυτά τα επαγγέλματα





1 σχόλιο: